Om oss

Välj en unik gymnasieupplevelse på Hvilan – mellan Malmö och Lund! Med över 150 års historia och en stark grön profil erbjuder vi yrkesprogram inom trädgård (trädgårdsmästare och anläggare), florist och kock. Hvilan-andan ger dig möjlighet till personlig utveckling, och här trivs elever i en varm och familjär atmosfär. Skapa din egen framtid hos oss! 

Hos Hvilan hittar du en unik skolmiljö med internat som lockar elever från hela landet. Med över 150 års erfarenhet, och en stark grön profil, skapar vi en miljö där elever trivs och utvecklas. 

Vi är en gymnasieskola med yrkesprogram inom trädgård, florist och restaurang och livsmedel. Vår gröna profil genomsyrar allt vi gör. Här är maten närproducerad och ibland till och med egenodlad. Hvilangymnasiet ägs av de tre Hushållningssällskapen i Skåne, Kronoberg/Blekinge och Sjuhärad, som driver flera naturbruksgymnasium. Stämningen på skolan är familjär, och här du har nära till klasskamrater, lärare och skolledning. Vi kallar det Hvilan-andan.  

Vår Hvilan-anda ger dig förutsättningar att utvecklas i en lugn studiemiljö. Samtidigt har du möjlighet till nära samarbete med olika branscher och kan starta ditt eget UF-företag under gymnasietiden. När du tar studenten har du redan ett värdefullt nätverk och erfarenheter.  

Välkommen till en hållbar gymnasietid där du kan växa och skapa din egen framtid! 

Vuxenutbildningar

Besök https://www.hvilanutbildning.se/